Achtergrond info

Kunst en cultuur verdiept. Leechin vindt het van belang om haar kennis in te zetten en door te geven. Zij wil ontwerpen maken en projecten initiëren die de verwondering stimuleren. Cultuur draagt bij aan een dynamische en vruchtbare samenleving waarin het fijn is om te leven, te wonen en te werken.

Leechin maakt….

  • Animaties (films, logo’s, korte leaders)
  • Schilderijen
  • Geboortekaartjes
  • Strips
  • Ontwerpen op maat

Leechin is beeldend kunstenaar/ ontwerper in verschillende media. Ze is een betrokken en enthousiast persoon met een passie voor technologie, onderwijs en maatschappij. Sterk in het maken van vertaalslagen. Een geboren inspirator en motivator. Goed in te zetten bij b.v. het koppelen van bedrijfsleven, young professionals, publiek participatie en innovatie.

Ze organiseert en produceert diverse projecten. Zij doet dit voor diverse opdrachtgevers. Denk aan: exposities, films en ontwerpen met de bijbehorende subsidieaanvragen en sponsoren. Waaronder de projectleiding van een platvorm voor film makers in het Zuiden. Ter bevordering van de samenwerking, productie en distributie. Leechin werkt ook als docent en is gastspreker bij diverse organisaties.

Organisaties waar ik projecten voor heb gerealiseerd: BNN, VPRO, TeleaC NOT, AT5, Omroep Brabant, Hewlett-Packard, Dockwise, KvK, STRP Biënnale, SINTLucas, woningbouwcorporatie Het Oosten Amsterdam, Rode Kruis, Brabants Dagblad, Museum De Pont, Syntens, GLU, Festival Boulevard, a Campingflight to Lowlands Paradise, Natuurmuseum NB, BKKC, Fontys Hogescholen, Dutch Design Week Eindhoven, Gemeente Utrecht, Gemeente Tilburg, Gemeente Oisterwijk en de Provincie Noord en Oost Brabant.